fredag, august 13, 2004

Sikke en fest vi har haft nu i nat

Fra tordag kl. 16 til fredag kl. 12 har vi haft klasserne på cykeltur et eller andet sted hen.
10.ø (ø står for østrogen - 83% af eleverne i klassen er piger), hvor jeg er lærer, kørte en tur hjem til verdens navle i Korning - kun et stenkast fra Grejsdalen. Et stenkast på små 23 km.
Men det gik rigtig godt. Ingen brok. Næsten ingen vind. Adstadigt tempo. Mange smil. I det hele taget en god oplevelse.
Da vi så kom til Korning grillede vi alle sammen. Mest vores kat Tango. Den blev stopfodret med pølser.
Efter at have slået mave gik turen til Korning Skoles boldbane, hvor Kolding bankede andet-års-elverne i Kongespil. Den oppustede svineblære fik nogle hug mod målet af 9 af os. De resterende piger legede et eller andet mærkeligt, men de havde det sjovt.
Så tog vi til Hovedkvarteret på Korning Gammelby igen, hvor vi tændte bål og så på de mange stjerner. Det animerede Nicolai til at gå grassat. Han kørte om kap med nogle af pigerne - de fik en stjerne hver og skulle se hvem der nåede Mælkevejen først. De styrede med fjernbetjening og brugte brænde som speedere mm. Så legede han himmeltaxa og til sidst himmelbus - men der var ikke mange passagerer.
Da klokken blev 24 sendte vi pigerne over i missionshuset, hvor de sov. Drengene trængte derefter til noget mandehørm og ville se dvd. Det fik de lov til. De så Grease ...! ;-)
Her til morgen sov lærerne over, men vi nåede alle til Vejle inden middag kl. 12 - og havde en hyggelig tur - også dem, der for vild på de små veje omkring Korning.

Ingen kommentarer: