onsdag, november 24, 2004

Ugens Ministerkommentar

Egentlig var kommentaren i denne uge ikke tænkt som endnu en sjov, spidsfindig eller på anden måde kvalificeret kommentar fra multiministeren. Det var mere tænkt som en hyldest. Hun havde nemlig fødselsdag i går og blev ... ældre.
I den anledning skulle der ikke ske noget. Hun er med i noget projektarbejde på sit arbejde og har derfor en længere arbejdsuge end normalt og om onsdagen møder hun klokken bæ. Så derfor skulle vi bare have noget godt at spise og så ellers slappe af. Men nej ...

Jeg har tidligere forsøgt mig med surprisearrangementer med Fru Ministeren - med større eller mindre held. I går var det med held. Jeg havde fået lov til at bestemme menuen og den var sat sådan sammen at jeg godt kunne lave ekstra uden at det virkede mærkeligt, så det gjorde jeg - hun undrede sig over de mange grøntsager, men det var hvad det var.

Kl. 19.30 dukker vores gode venner fra Århus - Teen-Jørgensen med frue og sønneke - til pandekager med fyld af forskellig slags. Fru Jørgensen er vegetar - derfor grøntsagerne. Men besøget var altså til Helles store overraskelse en realitet - og det var dejligt.

Så som hun sagde ...

Du har da rigtig haft travlt!

Ingen kommentarer: