tirsdag, december 07, 2004

Julekalendere

Egentlig synes jeg ikke, der er så meget at skrive om i forhold til dette års udbud af julekalendere. Det var noget helt andet i gamle dage. Dengang kunne man lave julekalendere. Jeg havde en lille "fejde" med en af vores venner omkring antallet af genudsendelser - altså hvilken julekalender er blevet genudsendt flest gange.
Ovennævnte ven - Jacob - er et omvandrende årstal- og titelleksikon. Derfor var det heller ikke den store opgave for ham at snævre feltet af julekalendere, som er blevet genudsendt flest gange, ned til "Jul på Slottet", "Jullerup Færgeby", Jul i Gammelby" og "Nissebanden".

denne hjemmeside kan man se en kronologisk rækkefølge over alle de julekalendere, som er sendt og med den i hånden er det slet ikke noget problem at finde frem til, at Jullerup Færgeby er sendt fire gange - de andre tre.

Men i stedet for at sende den småbørnsfjendske "Jul på Kronborg", så kunne man sende "Jul i Gammelby". Den er faktisk ikke sendt siden 1994. Der gå mange børn i alle børnealdre, som ikke aner, hvad verdens bedste julekalender handler om!

Eller er der en anden, som er verdens bedste?

Ingen kommentarer: