tirsdag, juni 07, 2005

Mads' anden, men vigtigste, fødselsdag



Den 5. juni er for os ikke længere kun Grundlovsdag og Fars dag - nu er den også Mads' dåbsdag - dagen, hvor Mads blev et Guds barn - omsluttet af hans kærlighed og velsignet med et herligt væld af gaver. Som man kan se på billedet til højre, så glæder Mads sig fuldt ud.

Det var nu også en dejlig dag - herlige rammer, herlige gæster, herligt køkkenpersonale og en dejlig gudstjeneste. Hovedretten var bestilt udefra, så det gav lidt ro over forberedelserne, så vi kunne nøjes med at koncentrere os om at gøre klar på Bøgballe Friskole, hvor festen skulle stå. Undervejs i festen var der rig mulighed for at brænde indtagne kalorier af i hallen - og det var vi nogle som benyttede os af - fodbold og hockey giver en god forbrænding!

Vi har altid haft venner til at stå faddere. Begrundelsen for at vælge venner i stedet for familien er, at vi gerne vil have flere, som beder for vores børn (vi regner med, at familien gør det i forvejen ...). Mads har den udsøgte fornøjelse, at have familien Donslund og familien Friis som faddere.

Ingen kommentarer: