mandag, maj 02, 2005

Hvad man dog får tiden til at gå med

Det er egentlig begrænset, hvad man får tiden til at gå med, når man har barselsorlov og opholder sig i Korning - der er ingen parken, ingen indkøbsmuligheder, ingen gågade ... ingenting.
I dag holdt jeg en times frivillig peptalk for 10.ø inden de kl. 13.30 skulle til skriftlig eksamen i dansk - en lille afpudsning af de færdigheder, som de gerne skulle kunne. Alle mødte op - og det var endda frivilligt. Godt gået - det er nogle stræbsomme hoveder, som opholder sig der. Og faktisk var det lidt af en sensation, for de første tre elever i klassen var aspiranter - drengene. Det er aldrig sket før og vil nok næppe nogensinde gentage sig.

Fra Vejle gik turen hjem (jeg fik mig lige købt et elektronisk dartspil på vejen hjem - nu skal Fru Ministeren have nogle dart-bank) og sundhedsplejersken lagde vejen forbi. Det er helt normalt, hvis et nyfødt barn taber 10% af sin fødselsvægt inden for de første 2 uger. Men det er Mads kold overfor. Han vejede 4800 gram - altså 220 gram MERE end fødselsvægten - så gang i ham! Pigernes barnepige - den skøre færing Oddbjørg - havde været så sød at købe Mads den første fodbold (i babystørrelse forstås) og en rigtig drengebamse. Dem er der ikke for mange af her i huset ...

Ingen kommentarer: