onsdag, maj 11, 2005

Det virker lidt mærkeligt

Jeg har været fan af AGF gennem efterhånden 13 år. De første glade år med Martin Jørgensen, Håvard Flo, Tøffedrengen, pokaltitler og topkampe - og de sidste mange år med middelmådige resultater og bundgysere.

Lige nu er AGF så igen i medierne pga andet end fodbold - det er jo også set før. Nu handler det om 7 spillere, som efter en rigtig dårlig kamp i Aalborg, festede forskellige steder i landet. De syv spillere har alle fået 5000 kr. i bøde mede den besked, at hvis de ikke betaler, så har de ikke nogen fremtid i klubben. Desuden har de 6 af spillerne fået en spilledags karantæne. Den eneste, som er sluppet er Steffen Rasmussen, pt klubbens førstemålmand. Begrundelsen er, at andenmålmanden, Rune P, også var i byen og ved at give begge målmændene karantæne, frygter man at skade den uge tredjemålmands karriere.

I dag forlyder det så i aviserne, at Rune P gik tidligt hjem fra det værtshus i Randers, hvor nogle af spillerne var, mens Steffen R, Morten R og Søren P blev, kom i skænderi med de lokale og slutteligt blev smidt ud fra værtshuset. Det, der undrer mig, er, Rune P, som forlader festen tidligt med sin kæreste, får karantæne, mens Steffen R, som bliver og ender med at blive smidt ud, får lov til at spille. I mit hovede burde det da være anderledes (hvis man vil beskytte sin 3.-målmand).

Ingen kommentarer: