mandag, oktober 10, 2005

Søsat

På Event i Randers her i weekenden blev Broen - Bibellæser-Ring Danmarks nye satsning - introduceret. Det skete med en film, som medieholdet på Grejsdalen havde produceret. Den umiddelbare respons små 10 måneder inden første hefte ser dagens lys, kan kun betegnes som tilfredsstillende. Så det lover godt. Filemn skal senere vises på både KFS' discipeltræf, Påskelejr, LMU's LUS og IM's årsmøde.

Til de af jer, der i forvejen kender hhv. Sporet og Bibelnøglen, kan jeg sige, at den nye Broen fra næste sommer skal være bro over det forholdsvis store spring, der indholdsmæssigt er mellem Sporet og Bibelnøglen. I løbet af 2 år bliver man som abonnent gjort klar til at give sig i kast med de større udfordringer som bibelnøglen indeholder. De gode elementer fra Sporet og Bibelnøglen er videreført og så er der de nye tiltag:

  1. Direkte kontakt via mail til skribenterne, så man altid kan få svar på de ting, som man ikke umiddelbart forstår
  2. Ugens lektie - med afsæt i bibelteksten giver skribenten abonnenterne en lektie for - eller: sætter fokus på, hvad der i bibelteksten forventes af den kristne - naturligvis med evangeliet som fortegn. Man får med andre ord et område af livet at fokusere på.
Til de af jer, der slet ikke kender til Bibelæser-Ringen, ligger der her et link.

Ingen kommentarer: