fredag, marts 16, 2007

Det tager form

Forleden var vi igen et smut på vores fremtidige arbejdsplads på Thyholm og igen var det en positiv oplevelse. Dejlige mennesker, som snart skal være vores kollegaer, fælles visioner, stor varme for efterskolesagen, omstillingsparate.

Vi glæder os til at skifte og samtidig glæder vi os over, at der er et stykke tid til. Men den første følelse bliver efterhånden mere dominerende. Først og fremmest fordi vi efterhånden er godt engagerede i planlægningen af næste skoleår. Det er dejligt, at kunne være med til at planlægge, men det tærer også lidt på kræfterne, når vi begge er indstillede på, at levere max på vores nuværende arbejdspladser. Foreløbigt går det godt begge steder.

Lige nu glæder vi os meget over, at det ser ud til, at elevtallet fortsat ligger et pænt stykke over de sidste par års elevtal. Og vil glæder os også over, at vi i medarbejderstaben er enige om, at Projekt 10X gerne må skydes igang. 10X minder en del om projekt 10+ på Grejsdalen, som jeg for et års tid siden fik idéen til. Den har været ind indholdsmæssig succes på Grejsdalen og lader til også næste år at have det rigtige elevtal.
På Søndbjerg ønsker lærerne at satse lidt mere på projektet. Fx vil man gerne have eleverne koblet på et indsamlingsprojekt, hvor de som afslutning tager afsted for at overlevere de indsamlede midler det pågældende sted og samtidig får en social, diakonal og personlig oplevelse ud af det. Desuden skal der planlægges lidt mere brobygning til klassen og gerne et uges ophold i klostret ved Ringkøbing Fjord. Jeg er spændt på, hvad bestyrelsen siger til det - opbakningen er der i hvert fald i lærerrådet.

Ingen kommentarer: