fredag, november 18, 2005

Et MUST

Den forløbne uge har stået helt i musicalens tegn. I morgen fremfører vi på Grejsdalens Efterskole, i forbindelse med skolens årlige elevstævne, musicalen "Da din kærlighed brød frem". Det er en musical om Keith Green - en amerikansk entertainer, som hele livet levede på kanten - på kanten af og med livet. Eleverne er gået til makroner, vafler og hvad der ellers kan gås til. De er spændte og forventningsfulde.
Selv har jeg skullet styre tre håbefulde journalistaspiranter, der hver dag skulle udkomme med bladet MUST - en spændende, men også stressende opgave - særligt når teknikken strejker. Desuden har det ikke været supergodt for mine i forvejen spændte og anstrengte muskler at være parkeret bag en skærm så mange timer ... men nu er vi ved at være færdige og klar til den store finale.

Og apropos finale, så er det jo i denne weekend, der for os, der er til blød, dansk tv-weekendhygge, er finaler i både Vild med dans og Showtime - det glæder vi os til herhjemme - det er lige programmer for os. Herfra skal der bare lyde: Go Eskild! Go Iben!

Og som rosinen i en forhåbentlig god pølse ligger en sejr til AGF i Parken på søndag!

Ingen kommentarer: